Гривни

 • СРЕБЪРНА ГРИВНА с камъни Swarovski®

  80.00 лв.
  Купи
 • СРЕБЪРНА ГРИВНА Плетеница

  Разпродажба! 90.00 лв. 80.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна Rings

  30.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна Vintage Elegant

  95.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна Floral MOTIVE

  145.00 лв.
  Купи
 • СРЕБЪРНА ГРИВНА Плетеница II

  135.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна ART VINTAGE

  Разпродажба! 145.00 лв. 135.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна Сърце

  Разпродажба! 45.00 лв. 32.00 лв.
  Купи
 • СРЕБЪРНА ГРИВНА с камъни Swarovski®

  49.00 лв.
  Купи
 • Сребърна твърда гривна Swarovski®

  Разпродажба! 115.00 лв. 85.00 лв.
  Купи
 • СРЕБЪРЕН КОМПЛЕКТ с камъни Swarovski®

  99.00 лв.
  Купи
 • Сребърна гривна

  48.00 лв.
  Купи